Concepting

Wanneer wij een concept- en inventarisatiefase doen, gebruiken wij verschillende technieken voor een uitkomst van een digitale strategie om ervoor te zorgen dat wij oplossingen kunnen ontwikkelen die correct aansluiten bij de doelstellingen van een bedrijf, merk of persoon.

IDEA

“Creatieve oplossingen die jou en je bedrijf helpen de doelstellingen te behalen.”

Met behulp van verschillende creatieve sessies, het opzetten van een technische architectuur en/of het creëren van een merkidentiteit geeft ons team vorm aan het concept van een digitale oplossing.

Door middel van creatieve (brainstorm) sessies, zorgen we er voor dat onze visies op elkaar aansluiten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alle elementen, die je doelgroep en jij graag willen zien, in onze creatieve digitale oplossing verwerkt zitten.

Fast

Of je nu op zoek bent naar een oplossing in designdevelopment en/of creatieve content: ons team werkt nauw met je samen om een concept te ontwikkelen dat bij jouw bedrijf, doelstellingen en wensen past. We onderzoeken onder andere je doelgroep(en) en de klantreis om een oplossing te creëren die bijdraagt aan het behalen van de gewenste resultaten.

De creatieve sessies helpen onze designers en creatives gebruiksvriendelijke ervaringen, oogstrelende designs en unieke contentformats te produceren. Aan de andere kant spenderen onze developers graag wat tijd met je om, voordat zij beginnen met de ontwikkeling van een digitaal product, de technische architectuur voor een toekomstige app, website of platform te creëren.

Tijdens de conceptfase betrekken we ook graag ons marketingteam. Zij zorgen er namelijk voor dat het concept niet alleen visueel aantrekkelijk en technisch in orde is, maar ook bijdraagt in het behalen van doelstellingen. Met hun inzichten voltooien we het recept van ons concept, welke na afronding meer dan klaar is voor de digitale wereld.

Zeg Hallo

een digital-first benadering van strategie en creatief

Office

Hagenborgh 165
7607JV Almelo

Stel een vraag

Q