Development

Ons team van interne en externe specialisten staat klaar om onze creativiteit met technologie te combineren en zo een gebruiksvriendelijke en esthetische ervaring te ontwikkelen. Wij helpen je graag met de ontwikkeling van deze digitale oplossingen om jouw publiek dezelfde ervaring te geven die wij velen al hebben mogen geven.

FULL-STACK

“Van banners, landingspagina’s, websites en mobiele apps tot virtual reality ervaringen.”

Websites, Webshops, Applicaties, Mobiele Apps, Virtual Reality, noem het maar op. Wij hebben veel expertise in huis en er is veel mogelijk!

Door middel van creatieve (brainstorm) sessies, zorgen we er voor dat onze visies op elkaar aansluiten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alle elementen, die je doelgroep en jij graag willen zien, in onze creatieve digitale oplossing verwerkt zitten.

ROBUST

Door onze jarenlange ervaring, hebben wij veel diversiteit aan expertise in huis. Wij gebruiken meerdere programmeertalen, platformen, CMS’en, frameworks en meer om schaalbare producten te ontwikkelen. Wij doen dit altijd met grote zorg, zodat dit aansluit op de vereisten van jouw bedrijfsproces en wensen. Door middel van onze design en developmentkennis, kunnen wij bepalen wat er nodig is om het te laten werken.

Wij gaan aan de slag met het design en de uitstraling van het eindproduct, eventueel op basis van een reeds uitgewerkte digitale strategie of creatieve sessies. In de conceptfase wordt er vaak al een technische architectuur opgesteld, waarin we de verschillen tussen front-end en back-end development bepalen.

Volgens de kaders en richtlijnen selecteren we vervolgens de programmeertaal en eventuele frameworks dat het beste past bij het eindproduct en houden we er rekening mee dat het nog jaren mee kan groeien met het bedrijf, de doelgroep en technolgie.

Zeg Hallo

een digital-first benadering van strategie en creatief

Office

Hagenborgh 165
7607JV Almelo

Stel een vraag

Q