Design

Wij gaan met ons designproces altijd een stap verder. We ontwikkelen de optimale ervaring waar jouw doelgroep van houdt. Wij maken de wensen en het gedrag van de ideale klant voor jou inzichtelijk, zodat we designs kunnen ontwikkelen die jouw merk zal versterken.

VISUAL

“De pluspunten van goede designs, interface en experience.”

Wij gaan altijd voor uitstekende resultaten. We geloven niet dat het alleen maar draait om het uiterlijk. De goede combinatie van grafisch ontwerp en user experience, zorgt ervoor dat de doelgroep bij elke stap wordt aangesproken en begeleid, tijdens de ervaring van jouw dienst of product.

Door middel van creatieve (brainstorm) sessies, zorgen we er voor dat onze visies op elkaar aansluiten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alle elementen, die je doelgroep en jij graag willen zien, in onze creatieve digitale oplossing verwerkt zitten.

IMPACT

​Nadat we de stijl en richtlijnen besproken hebben, starten we het ontwerp van de UX (User Experience). In de UX-designs ontwerpen we welke functionaliteiten we gaan ontwerpen. We houden de interactie tussen gebruikers en de website, applicatie of banner daarbij goed bij om op deze manier de beste gebruikerservaring voor jouw product te te ontwikkelen.

De UI-design is het design dat we omzetten tot een werkende website, applicatie of banner. We overleggen samen wat we doen met de fotografie, teksten en eventuele video’s, zolang de boodschap maar helder overkomt naar de doelgroep. Tijdens deze fase is het belangrijk dat de marketing en het design op dezelfde lijn liggen om alles te kunnen vertalen naar een goed ontwerp.

Wanneer we klaar zijn, zullen wij een testversie maken, zodat je het nieuw ontwikkelde product in het begin stadium kunt testen. Op deze manier kunnen wij de feedback uit de eerste testen optimaliseren en aanpassen vóórdat de website live gaat.

Zeg Hallo

een digital-first benadering van strategie en creatief

Office

Hagenborgh 165
7607JV Almelo

Stel een vraag

Q